Den automatiske "massør"

Hvorfor skal jeg købe den automatiske lændemassør?

Den kan hjælpe dig med at få en mere afslappet krop og dertil en mere afslappet dag. Mange sidder foran computeren alt for mange timer om dagen og plejer ikke kroppen tilstrækkeligt i forhold til dette. 

Op mod 80% af alle danskere vil på et tidspunkt opleve at de har ondt i ryggen. Dette kan forebygges ved at sørge for en sund og rask krop. Ved brug af varmeterapi og en automatisk massagefunktion hjælper den automatiske lændemassør med at forebygge stivhed og smerter, ved at løsne op for din krop og mindske stivheden i ryggen.


Spar penge på fysioterapeuter

Er du træt af at bruge penge på diverse massører, fysioterapeuter og konsultationer fra tid til anden, så kan du forebygge skader ved jævnligt at strække ud i ryggen. En af de nemmeste og behageligste måder at gøre det på, er ved hjælp af daglig udstrækning.. 

Hvis du tidligere har haft problemer med ryggen eller skader, er det vigtigt at rådføre sig med sin fysioterapeut eller læge, før man tager noget udstyr i brug. Udstræk kan forværre eksisterende problemer. 

Derfor er det vigtigt at holde din krop smidig. 

Som Joseph Pilates meget berømt siger, “Hvis din ryg er stiv som 30 årig, er du “gammel”. Hvis den er flexibel når du er 60, så er du "ung".  

En stor del af en persons sundhed er direkte forbundet med rygraden. Ryggens fleksibilitet og evne til at “strække” og bevæge sig, er en god indikator på en persons sundhed. 

Du kan prøve at følge din egen rejse til en sundere hverdag, ved at holde styr på din forbedring af rygradens flexibilitet.    

 


Kommernter

Vær opmærksom på at kommentarer skal godkendes før de bliver udgivet.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post